GFlyG 2015.06.26. 14:42

A Budapest Airport professzionális módszerrel értékeli társadalmi felelősségvállalását

A Budapest Airport és a LAFARGE Cement Magyarország csatlakozásával már összesen 4 hazai vállalat használja a Magyar Adományozói Fórum (MAF) segítségével a világ legelterjedtebb módszertanát, a London Benchmarking Group keretrendszerét támogatási programjai méréséhez és értékeléséhez.

maflogo300dpi.jpg

2015-ben csatlakozott a Budapest Airport és a LAFARGE Cement Magyarország a London Benchmarking Group International hazai csoportjához, hogy a jövőben hazai támogatási, társadalmi befektetési programjainak értékelését a globálisan már széles körben használt eszköz, az LBG-módszertan alapján végezze.

Hazánkban a Magyar Adományozói Fórum a London Benchmarking Group International network helyi partnere, a hazai csoportban pedig a Vodafone Magyarország és a MOL-csoport használták már a korábbi években is az LBG-módszertanát és eszközeit társadalmi befektetési programjai monitoringjához és értékeléséhez.

2015 júliusában az LBG-hálózat nemzetközi együttműködése részeként Simon J. Robinson, az ausztrál LBG-csoport igazgatója tart előadást a MAF Akadémia meghívására a vállalatok támogatói programjainak társadalmi szinten elért eredményeinek és hatásainak kimutatásához használt új módszerekről.

image001.png

Az LBG módszertanát olyan elismert nemzetközi CSR indexek, standardok és jelentéstételi rendszerek is alkalmazzák, mint a Dow Jones Sustainability Index, az ISO26000 és a Global Reporting Initiative.
   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldberepules.blog.hu/api/trackback/id/tr117593488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása